<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d4047809\x26blogName\x3dvalentein++%5D%5B++by+richard\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dSILVER\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://valentein.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://valentein.blogspot.com/\x26vt\x3d-6949179954180665246', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

vrijdag, juni 20, 2003


Ja, mensen van RTL4: ik heb een prima opvolger 'gevonden' voor Rudolph van Veen, nu hij niet meer komt koken bij Carlo & Irene: Ramon Beuk!

Ik volg Ramon al een tijdje en die gast is goed! Wat een uitstraling, lekker bekkie en performance. Enig nadeel is dat Ramon na HMG nu bij Net5 aan de slag is. Maar RTL heeft vaker met een soortgelijk bijltje gehakt.

Ramon Beuk heeft na zijn middelbare schoolopleiding de koksopleiding in Nieuwegein gevolgd. Vervolgens studeerde hij Pedagogiek en haalde hij zijn NIMA-A diploma.
Hij was een tijdje leraar consumptieve technieken, werkte in een restaurant en kwam terecht op het hoofdkantoor van de HEMA. Hier was Ramon verantwoordelijk voor het restylen van de filialen op het gebied van eten. Hoe moeten bijvoorbeeld de sandwiches worden verpakt, hoe moeten ze smaken en hoe past het het beste binnen de HEMA.
Daarna werkte Ramon als productontwikkelaar bij Unilever. Hij was mede verantwoordelijk voor bijvoorbeeld 'Soep van het Huis'. Daarnaast ontwikkelde hij onder andere kant en klaar maaltijden voor de indirecte horeca.
Samen met zijn vriendin Glancy richtte Ramon in 2001 zijn eigen bedrijf CuliPro, een culinair evenementenbureau, op. In 2002 volgde de Kooktempel, een eigen kookschool in Abcoude, waar tevens productpresentaties worden gehouden en recepten worden ontwikkeld.
Ramon is op 2 februari 1971 geboren in Paramaribo. Sinds 8 weken is hij de trotse papa van dochter Firy.

donderdag, juni 19, 2003


Hij is weer op TV te zien: de (Friessche) vlag mag uit!

woensdag, juni 18, 2003
Dit is trouwens de beruchte onderschepte e-mail van Maxima:

"Lieve vrienden, vriendinnen, neven, nichten, ooms, tantes enz,

Alex en ik willen jullie vertellen dat we een kindje verwachten begin januari.
Ja, ik ben zwanger, een schok. Maar we zijn dolgelukkig. Het is er eentje
(voor degenen die hebben gelezen dat ik een behandeling heb ondergaan
en een tweeling verwachtte) en we hebben geen behandeling ondergaan.
Op 18 juni om vijf uur (Nederlandse tijd) kondigen wij het aan en we vragen
jullie het tot dan stil te houden!!!!!!!!!!!
Voor de meisjes, ik ben apetrots dat ik dit met jullie kan delen. Ik moest
heel erg op m’n tong bijten om het jullie niet te vertellen!!!!!! IK popel om
jullie te zien!!!! Voor de familie, en anderen, er komt een Zorreguieta-Cerruti
bij!!!!!!
Ga hem niet lastig vallen, het zal altijd een vreemde eend in de bijt blijven
die het nooit zal snappen!!!!!!!
Stel je voor wanneer je kinderen je zeggen: ‘mama praat gek’!!!!! Ik hoop
dat het zich niet als een prinsje/ prinsesje gedraagt, anders zal hij/zij
ervan lusten.

Duizend kusjes,
Alex en Max"

Maar wacht eens? Als Maxima nu al 3 maanden zwanger is, is ze toch medio december van dit jaar uitgerekend, i.p.v. januari?


Prinses Máxima zwanger

Prinses Máxima is zwanger, zo meldt Business Nieuwsradio. Zij verwacht in januari 2004 haar eerste kindje.

De prinses noemt de zwangerschap "een schok" maar zij en Willem-Alexander zijn er erg gelukkig mee, zo schrijft ze in een e-mail gericht aan BusinessNieuwsradio.

Het Rvd heeft inmiddels het nieuws bevestigd.

"Maxima is zwanger!"

Bronnen worden nu onderzocht. Om 17.00 uur schijnen we meer te weten.


"Je hoort waar je van houdt". Toch vermoed ik dat er geen sexprogramma in de programmering staat...

Het blijft een beetje stil rond RTL FM. Aan de searchitems in mijn stats te zien zijn toch heel wat mensen op zoek naar meer informatie dan 'het wordt een RTL4-station'. Ik zou zelf al wat roddels de wereld in hebben geholpen. Al is het alleen maar om onder de aandacht te blijven.


"Oh, hier kan ik uren naar kijken!"

dinsdag, juni 17, 2003


Nieuwe presentator voor 'de 10'

Tot nu toe heeft Reinout Oerlemans z'n creatie 'De 10' gepresenteerd, maar in het nieuwe seizoen neemt Peter van der Vorst het stokje over. De royalty deskundige van RTL Boulevard zal vanaf september in de vierde reeks van 'De 10' te zien zijn. Eyeworks, het produktiebedrijf van Reinout Oerlemans, blijft nog wel steeds het programma produceren.

Het team van De Tien is nu aan het brainstormen over de thema's van de nieuwe serie. Peter gaat net als Reinout zelf alle interviews doen en neemt ook de presentatie op zich. Deze zomer heeft hij het dus nog erg druk. Het programma blijft qua opzet en inhoud hetzelfde. De onderwerpen hebben in principe niets te maken met het koningshuis of aanverwante onderwerpen.

Reinout zelf gaat zich op iets anders storen. Wat hij precies gaat doen, wil hij nog niet zeggen. Wel staat vast dat hij de tweede reeks van Idols gaat presenteren.

maandag, juni 16, 2003
Paul Groot vertrekt bij Kopspijkers

Paul Groot stopt volgend jaar met zijn wekelijkse imitaties in het VARA-programma 'Kopspijkers'. Voor het programma deed hij typetjes als Willibrord Frequin, Mat Herben, Jeroen Pauw, Peter R. de Vries, Jan Wolkers en Wouter Bos.

Groot wil zich richten op een blijspelachtige voorstelling die hij vanaf 2004 met Plien & Bianca gaat opvoeren. Groot was eerder tekstschrijver voor hun VPRO-serie 'Zaai' en hun theaterprogramma's. Presentator Jack Spijkerman hoopt dat Groot het eerste deel van het seizoen nog mee wil doen aan 'Kopspijkers'.


Free counter and web stats